Finalitza el primer Jazz Festival Pura Brasa amb una excel·lent acollida

El passat dissabte 16 de juny va tenir lloc el segon i darrer concert del primer Jazz Festival Pura Brasa, Andrea Motis i Joan Chamorro van ser els encarregats d’emocionar els assistents el segon dissabte del Festival. La setmana anterior havia estat la nit de Monica Green Quartet que amb una proposta íntima i propera presentaven per primera vegada aquest format de quartet al damunt d’un escenari; veu, guitarra, contrabaix i percusió. Dues estrelles de primer ordre i referència a casa nostra han estat les protagonistes del primer Jazz Festival Pura Brasa.

Amb una assistència de més de 350 persones ens deixa un molt bon gust de boca. El feedback del públic ha estat molt satisfactori, molts d’ells han presenciat les dues actuacions i alhora han triat l’opció de sopar prèviament en el mateix restaurant. Ha estat una combinació habitual, sopar i després gaudir del concert amb amics, parella o família tot compartint unes copes.

L’espai escollit pels dos concerts ha estat el saló Events, es un saló d’un 250m2 molt acollidor, càlid i molt polivalent on habitualment es realitzen casaments, comunions, presentacions d’empresa, trobades de clubs… Aquesta vegada el saló s’ha transformat.
S’ha volgut acostar la proposta musical al públic que ja coneix la oferta gastronòmica de Pura Brasa Pineda i s’ha descobert un espai apte per concerts, gràcies a la seva capacitat i versatilitat. Gaudir d’una experiència íntima en una sala adaptada per l’ocasió és possible i el primer Jazz Festival Pura Brasa ja és història. Gràcies a tots els assistents.